For mer informasjon kontakt oss på telefon: 910 04 040

Rehabilitering

I de siste årene har rehabilitering og fysioterapi blitt anerkjent som like viktig for dyr, som for oss mennesker. Rehabilitering er viktig for en rask og god gjenopptaking av normale funksjoner i muskler og ledd. Pasienten vil komme seg fortere med rehabilitering enn uten.

Rehabilitering kan passe for dyr som har hatt skader, eller etter ben og muskel kirurgi, eller skade på sener, ligamenter eller muskler. Pasienten kan også trenge rehabilitering eller fysioterapi i stede for operasjon. Rehabilitering gjør at pasienten kan trene seg opp igjen uten å oppleve smerte eller ubehag, og gjennom dette vårt program tilpasser vi til den enkelte pasient.

Rehabiliteringsprogrammet ved våre dyreklinikker blir i hovedsak gjennomført av vår dyrepleier Jane. Hun har en bred utdannelse fra England innenfor både fysioterapi og rehabilitering. Hun passer på at programmet for rehabiliteringsperioden blir bygd opp sammen med eier av pasienten, og den enkeltes behov. Jane er også spesielt interessert i sports hunder, og hvordan man forebygger skader innenfor de forskjellige grenene.